Sisältöön »
 

Tuotteet

 
 
 
Leivät

Leivät

Antin Konditoriasta löydät laajan valikoiman erilaisia leipiä. Leipämme valmistetaan niin perinteitä kunnioittaen kuin uuttakin kokeillen. Valikoimastamme löydät sekaleipää, ruisleipää, erilaisia patonkeja, kaura- ja ohraleipää, ranskanleipää ja kausittaisia leipiä.

Lue lisää »

 

Kahvileivät

Kahvileipävalikoimastamme löydät niin munkit, pullat kuin wiineritkin.  Ne leivotaan laadukkaista raaka-aineista mausta tinkimättä. Lisäksi leivomme myös suolaisia herkkuja.

Lue lisää »

Kahvileivät
 
Leivokset

Leivokset

Erilaiset leivoksemme vievät sinut mukanaan herkullisille makumatkoille.  Marjaleivokset, eclairit, mousseleivokset ja cupcaket kutkuttelevat makunystyröitäsi vakiomauilla sekä kausittaisilla herkuilla.
Lue lisää »

 

Kakut

 

Kakkuja moneen makuun! Konditoriamme valmistaa sinulle erilaisten täytekakkujen lisäksi myös klassikkokakut sekä moussekakut. Tilauksesta myös kakut toiveitasi kuunnellen.Lue lisää »

Kakut
 
Jäätelö

Jäätelö

Antin Kotijäätelön valmistaminen aloitettiin vuonna 2011. Oppia jäätelön saloihin käytiin hakemassa Italiasta ja Ruotsista. Nyt jäätelöä ja sorbetteja valmistetaan päivittäin. Jäätelö tehdään puhtaisiin raaka-aineisiin omien reseptien mukaisesti. Antin kotijäätelö tuo mieleen lapsuuden, jolloin jäätelöt olivat vielä kermaisia ja täyteläisen makuisia. Antin Kotijäätelössä on myös italialaisen Gelaton häivähdys.Lue lisää »

 

Suklaa

Suklaakonvehtimme ovat käsityönä valmistettuja suussasulavia herkkuja. Suklaaksi kelpaa vain laadukas belgialainen tummasuklaa ja valkosuklaa. Täytteissä maistuu mm. lakritsi, appelsiini, viskit, liköörit sekä shampanja.

Lue lisää »

Suklaa