Sisältöön »
 

Leivät

Antin Konditoriasta löydät laajan valikoiman erilaisia leipiä ja sämpylöitä. Tuotteemme valmistetaan niin perinteitä kunnioittaen kuin uutta kokeillen. Valikoimastamme löydät sekaleipää, ruisleipää, erilaisia patonkeja, kaura- ja ohraleipää, ranskanleipää ja kausien mukaan vaihtelevia leipiä. Laajasta valikoimastamme löytyy tuoreita sämpylöitä jokaiseen makuun.

 

Ruisleivät

Ruisleivät

Leivomme ruisleipämme yli 150 vuotta vanhaan juureen. Ruisleipä sisältää kotimaista ruista, suolaa, hiivaa sekä vettä. Valikoimassa on ruisleipää kuminalla ja ilman, limppuja, pompannappeja sekä ruisnappeja.

Sekaleipä

Sekaleipä

Antin sekaleipää on leivottu jo vuodesta 1956. Se saa makunsa kotimaisista hiivaleipä- ja täysjyvävehnäjauhoista sekä ruisjauhoista, vedestä, suolasta ja hiivasta. Sekaleipää leivotaan jokaisena aukiolopäivänä ja paistetaan kiviuunissa -tottakai! Sekaleivän löydät valikoimasta normaalikoon lisäksi myös isona, pitkänä, pieneä ja sämpylänä.

Sämpylät

Sämpylät

Valikoimastamme löydät laajan kirjon erilaisia sämpylöitä. Edamjuustoon kastetut juustosämpylät ja mehukkaat porkkanasämpylät ovat vakiinnuttaneet paikkansa valikoimassamme. Lisäksi leivomme kaurasämpylöitä, mallassämpylöitä, monijyväsämpylöitä sekä vehnälese- ja piimäsämpylöitä.

Kauraleipä

Kauraleipä

Kauraleipämme sisältää 37% kauraa erilaisessa muodossa. Siinä on sopivassa suhteessa kaurajauhoa, -hiutaleita ja -litistettä. Maukkaat kauraleivät paistetaan kiviuunissamme rapean herkullisiksi.

Ohraleipä

Ohraleipä

Ohraleipä on valikoimamme uusin tulokas. Siinä maistuu ohran lisäksi myös hiivaleipäjauho sekä perunahiutale.

Sesonkituotteet

Sesonkituotteet

Sesongista riippuen valikoimassamme on myös muita leipiä mm. joulu- sekä pääsiäislimppua, Gubbe-saaristolaisleipää, suklaa-hedelmäleipää.

Patonki

Patonki

Patonkivalikoimamme vaihtelee päivittäin. Lauantaisin hyllystä löydät raskittamalla valmistettuja vehnä- sekä juustopatonkeja.

Ranskanleipä

Ranskanleipä

Ranskanleipä kuuluu lauantain valikoimaan. Leivomme ranskanleipämme perinteikkäästi juureen ja paistamme rapeaksi.

Hapan antti

Hapan antti